50 godina kluba liječenih alkoholičara Sinj

Klub liječenih alkoholičara Sinj

25. svibnja obilježio 50 godina svog rada i djelovanja. Svečanost je održana u 18 sati u Alkarskim dvorima u prezentacijskoj dvorani Muzeja Sinjske alke. Članovi KUD-a CETINA pridružili su se na način da sa svojom predsjednicom na čelu Marijom Cvitković organiziraju prigodni domjenak od  “Cetinskih” delicija.

Prije svečane proslave služiila  se sveta misa u Svetištu Čudotvorne Gospe Sinjske s početkom u 16,30 sati. Kroz pola stoljeća rada kroz klub je prošlo 312 članova trenutno ih je u klubu u svim programima rada 40-tak. Klub vodi dr.Vesna Krolo-Jurković uz asistenciju socijalne radnice Tanje Radan i predsjednika Branka Župića.

Na svečanosti koja se organizira uz pokroviteljstvo Grada sinja i Županije splitsko-dalmatinske prigodno se dodijele zahvalnice zaslužnim pojedincima i ustanovama koji pomažu rad kluba. Isto tako članovi kluba dobili su priznanja za određeni broj godina apstinencije od alkohola.

U prigodnom dijelu programa nastupio je Mješoviti zbor Grada Sinja, te je upriličena  foto izložba o radu kluba kroz povijest.Na kraju svečanosti u vanjskom prostoru dvora napravljeno je prigodno druženje uz zakusku koju su organizirali članovi KUD-a Cetina Sinj.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *